Tibeflex Geschiedenis

Tibeflex is een familiebedrijf met sterke jonge dynamische krachten. De oorsprong van het familiebedrijf is te vinden bij vader Michel Tiberghien die gedurende 30 jaar actief was als zelfstandig meubelmaker/schrijnwerker.

In 1985 werd door zijn zonen de vennootschap ‘tiberghien gebroeders bvba’ opgericht met de bedoeling om het vakmanschap van hun vader verder te ontplooien.

In 1992 werden de gebroeders officieel dealer van WINSOL voor al haar producten en dit voor de regio GENT. De zustervennootschap TIBEFLEX werd geboren.

Om aan de groeiende marktvraag te voldoen, volgde snel het plan om een ruime toonzaal uit te bouwen aan één van de invalswegen naar de binnenstad. Een 5000 m2 braakliggend stuk grond aan de Nijverheidskaai te Sint-Amandsberg genoot de voorkeur.

De bouw van onze 450m2 nieuwe toonzaal begon in 1994. Hier vindt u de Winsol-produkten op een creatieve en overzichtelijke manier tentoongesteld. Het pand valt op als u de parking aan de Schelde komt opgereden. Om de klantenservice te optimaliseren werd het team uitgebreid met 2 administratief-commerciële krachten en 4 schrijnwerkers.

Door de vakpers werd Tibeflex in 1995 verkozen tot ‘Zonvakker van het Jaar’ en dit voor Nederland en België. Dit was de kers op de taart voor de vele inspanningen die door ons team werden geleverd : opbouw toonzaal, uitstraling van het pand, uitbreiding personeel, professionele begeleiding van klanten en positieve klantenreacties. Nog steeds dragen wij als enige Belgische firma deze titel!

Tot op heden blijft Tibeflexhaar marktpositie versterken en dit dankzij de ondersteuning van onze klanten. De positieve mondelinge reclame is onze voornaamste stuwkracht. Daarom danken wij al onze klanten voor hun vertrouwen in ons bedrijf !! Dit heeft dan ook geleid tot een volledige vernieuwing van de toonzaal in 2010. Naar de toekomst toe blijven wij investeren in onze klanten en producten.