Tibeflex Troeven

Bewezen ervaring

Met 15 jaar ervaring en expertise in diverse domeinen is “Tibeflex” als erkend Winsol dealer in staat om vakmanschap af te leveren ongeacht de aard van het project. Wij zijn ervan overtuigd dat wij via een open vertrouwensrelatie u kunnen bijstaan bij het realiseren van uw dromen.

Oog op uw budget

Door middel van nieuwe technieken, efficiënte werkmethoden en goed opgeleid personeel zijn wij in staat om u steeds een competitieve prijs aan te bieden, zonder te moeten inboeten aan kwaliteit. Op deze manier kan u zelfs met een beperkt budget uw project realiseren.

Vakmanschap

Ons team van schrijnwerkers, en andere specialisten, bestaat uit vakmensen van diverse leeftijdscategorieën. Elk van onze werven werkt steeds met een sterk team, met meerdere competenties.

Milieu

Met het oog op milieuvriendelijk (ver)bouwen streven wij ernaar om ons steentje bij te dragen. Door middel van duurzame isolatie, isolerende siliconen en hoogrendementsbeglazing zal uw winkel of kantoor minder energie verbruiken. Hierdoor kan u aanspraak maken op diverse premies.

Niet alleen uw aankoop draagt bij tot het milieu, maak ook onze productie en manier van werken. Onze CO2 uitstoot wordt nauwgezet in de gaten gehouden om deze met de nodige doelstellingen jaar na jaar te verlagen. Onze ecologische voetafdruk is dan ook verminderd met 12% op 5 jaar tijd.

Zusterbedrijf ‘tiberghien winkelinrichting’

Om u een totaaloplossing te bieden werken wij nauw samen met ons zusterbedrijf tiberghien winkelinrichting. Daar kan u terecht voor gyrpoc werken, schrijnwerk, etc. Klik hier voor meer info…